Mein Favorit fürs Wochenende: Dukan Käsekuchen bzw. Dukan Philadelphia Torte

Boden:
– 4 EL Haferkleie
– 2 EL Weizenkleie
– 2 EL Magerquark
– 1EL Flüssig-Süßstoff
– evtl Bolero-Aroma Mandel

Alles gut mischen und mit feuchten Fingern in eine 20er Springform füllen. Bei 180 Grad 15 min Backen.
In der Zwischenzeit 1 Becher 0,1% Frischkäse mit 150 g Magerquark mischen. 100 ml Wasser kochen und 2 Pakete Zitronengötterspeise einrühren.
Quarkmischung unterrühren und nach Geschmack süßen. Auf den leicht ausgekühlten Teig in die Springform geben und 3h kalt stellen.
Guten Appetit 🙂

My favorit for the weekend: Dukan Lemon Cheesecake

Cake base:

  • 4 table spoons of oat bran
  • 2 table spoons of wheat bran
  • 2 table spoons of low fat quark or cream cheese
  • 1 tea spoon of sweetener
  • some fresh lemon cest

Mix everything and press into a small baking dish (mine has a diameter of 20 cm)

Bake at 180 degrees for 15 min… afterwards let cool down

In the meantime:

  • mix 150 g of low fat cream cheese with 150 g of low fat quark
  • Cook 100 ml of water and add 2 packs of lemon jello and let the mixture cool down a bit
  • Mix with the quark and sweeten according to your taste
  • pour on the cake base and cool in the fridge for 3 hours
  • Enjoy!

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