Pro Person:
1 Lachsfilet (ca. 250 Gramm)
2 EL Frischkäse
1 EL Dijon Senf oder Kräutersenf
2 Knoblauchzehen kleingehakt oder aus Knoblauchpresse

  • Den Lachs waschen, trocknen und mit etwas Zitrone säuern.
  • Quark mit anderen Zutaten gut mischen
  • Lachs auf ein mit Backpapier belegtes Backblech legen und mit der Frischkäsemischung komplett einschmieren
  • Bei 200 Grad ca. 20 min backen – die Frischkäsemischung soll etwas Farbe haben

An PP Tagen pur oder mit Shirataki-Nudeln genießen, an PG-Tagen lecker mit Salat

 

I love salmon – I think it is the tastiest fish in the world… and it is Dukan 🙂

Per serving you need:

  • 1 salmon filet (approx 250 g)
  • 2 table spoons cream cheese
  • 1 tea spoon dijon mustard
  • 1 glove of garlic (mashed)
  • lemon juice

Preparation:

  • wash the salmon and add some lemon juice
  • mix the cream cheese with the other ingredients
  • place the salmon in a small form (whipe it out with some olive oil) and completely cover with the salmon-cream-cheese mixture
  • bake at 200 degrees for about 15-20 min (check if salmon is really done)

Enjoy pure, with shirataki noodles on a PP day or with a green salad on a PG day

 

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