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Ein super Einstieg in einen PP- Tag: ein
Eier-Muffin. Für 6 Muffins:

  • 4 Eier
  • 1 EL Frischkäse 0,2%
  • Schinken und Kräuter

Zubereitung:

  1. Eier mit Frischkäse gut verrühren. Ich shake alles in einem alten Marmeladenglas gut durch.
  2. Nach Geschmack würzen.
  3. Schinken kleinschneiden und auf 6 Silikonformen verteilen. Eimasse aufgießen und bei 180 Grad für 15min backen. Schmecken sogar kalt oder in der Mikrowelle aufgewärmt.

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The perfect start for a Dukan Day (even if it is a PP-Day): the egg-muffin

For 6 muffins you need:

  • 4 eggs
  • 1 Tablespoon of low fat cream cheese
  • 2 slices of low fat ham
  • fresh herbs

Preparation:

  1. Add eggs and cream cheese into an old jar or a shaker and shake well.
  2. Add seasoning or herbs
  3. Cut the ham into small dices and put some ham into each of the 6 silicon muffin forms
  4. Pour the egg mix on top – make sure that the forms are only filled up to 75% of the forms (they rise)
  5. Bake at 180 degrees Celsius for approx 15 min
  6. Enjoy hot for breakfast, cold in the office or re-heat in the microwave
  7. These can be stored for 1-2 days in the fridge

1 Comment on Frühstücksmuffin

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