Ein super Einstieg in einen PP- Tag: ein
Eier-Muffin. Für 6 Muffins:
- 4 Eier
- 1 EL Frischkäse 0,2%
- Schinken und Kräuter
Zubereitung:
- Eier mit Frischkäse gut verrühren. Ich shake alles in einem alten Marmeladenglas gut durch.
- Nach Geschmack würzen.
- Schinken kleinschneiden und auf 6 Silikonformen verteilen. Eimasse aufgießen und bei 180 Grad für 15min backen. Schmecken sogar kalt oder in der Mikrowelle aufgewärmt.
The perfect start for a Dukan Day (even if it is a PP-Day): the egg-muffin
For 6 muffins you need:
- 4 eggs
- 1 Tablespoon of low fat cream cheese
- 2 slices of low fat ham
- fresh herbs
Preparation:
- Add eggs and cream cheese into an old jar or a shaker and shake well.
- Add seasoning or herbs
- Cut the ham into small dices and put some ham into each of the 6 silicon muffin forms
- Pour the egg mix on top – make sure that the forms are only filled up to 75% of the forms (they rise)
- Bake at 180 degrees Celsius for approx 15 min
- Enjoy hot for breakfast, cold in the office or re-heat in the microwave
- These can be stored for 1-2 days in the fridge
Woh I love your articles , saved to bookmarks ! .