Caesars Salad lebt von den Parmesan-Brotw├╝rfeln…klingt nicht nach Dukan?!
Ist aber ganz einfach ­čÖé
F├╝r 2 Personen:
2 Handvoll Eisbergsalat geschnitten
1 Ei kleingeschnitten
1 Tomate kleingeschnitten
1 H├Ąhnchenbrustfilet in Streifen geschnitten
10 cm Salatgurke gew├╝rfelt

F├╝r die Croutons:
4 EL Glutenmehl
3 EL Sojamehl mischen
1 Ei und
1/2 Packung Hefe mit 1 TL Zucker unterr├╝hren
Mit 4 EL warmem Wasser verr├╝hren und 10 min gehen lassen
Mit Brotgew├╝rz und Meersalz W├╝rzen, zu einer Rolle formen und nochmal 10 min gehen lassen
Ofen auf 250 Grad vorheizen
Brot auf Backpapierbelegtes Backblech legen, ab in den Ofen und direkt 1/2 Glad Wasser in den Ofen kippen.
Nach 10 min die Temperatur auf 180 Grad Drosseln und 10 min weiterbacken.
Huhn mit etwas Oliven├Âl gut anbraten, mit Pfeffer und Salz w├╝rzen, auf den Salat legen.
Etwas ├ľl nachgeben, die H├Ąlfte des Brots in W├╝rfel schneiden und im ├ľl kross anbraten. 30g Parmesan zu 50% ├╝ber die Croutons geben, die andere H├Ąlfte mit dem Sparsch├Ąler ├╝ber den Salat geben (1 toleriertes Produkt).
├ťber den Salat geben
Aus 2 EL Joghurt, Zitonensaft, 1 TL Dijonsenf, Salz und Pfeffer ein Dressing r├╝hren und ├╝ber den Salat geben.

The best thing about Caesars Salad it the roasted garlic bread… impossible with Dukan? No – easy ­čÖé

For 2 servings simply use

  • 2 big handful of salad of your choice (washed and dried)
  • 2 eggs sliced or cut into pieces
  • 1 tomato (cut into pieces)
  • 2 chicken breasts (baked or cooked however you like it)
  • 10 cm of salad cucumber diced

For the Croutons

  • 4 table spoons of gluten flour
  • 3 table spoons of soy flour
  • 1 egg
  • 1 tea spoon of yeast mixed with some sugar

 

  1. mix everything with 4 table spoons of warm water and cover. Let rest for 10 min.
  2. season with garlic salt, salt and pepper, form 2 rolls and let rest for additional 10 min.
  3. Preheat the oven on 250 degrees, line a baking tray with paper, place the 2 rolls on the tray and put in the oven. Immediately pour 1/2 glass of water in the oven (effect: bread becomes very voluminous)
  4. After 10 min lower temperatur on 180 degrees and bake for additional 10 minutes
  5. If bread is ready, let it cool down a bit, cut into slices and half the slices. Whipe out a pan with some olive oil and roast the bread in the pan.

Slice 30 g of parmesan per person (tolerated product) into pieces and put 1/2 of it on the bread.

Mix the ingredients for the salad together and garnish with the bread.

For the dressing:

  • mix 2 table spoons of low fat joghurt with lemon juice, 1 tea spoon of dijon mustard, pepper and salt and sprinkle over the salad

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