250 g Frischkäse 0,2%
3 Eiweiß
2 TL Himbeer-Aroma
1 EL Orangenblütenwasser
2 EL Süßstoff
2 Blatt Gelatine
Salz

Gelatine vorweichen und ausdrücken. Frischkäse mit Süßstoff und Aroma verrühren, Gelatine unterrühren und vorsichtig erwärmen bis Gelatine sich aufgelöst hat.
Abkühlen lassen.
In der Zwischenzeit Eiweiß mit Prise Salz steif schlagen und dann ganz vorsichtig unterheben.
Auf 6 Schälchen verteilen und ca. 30 min einfrieren. 30 min vor Servieren rausholen…Great for the summer and for guests

  • 250 g low fat cream cheese
  • 3 egg whites
  • raspberry aroma
  • orange blossom aroma
  • 2 table spoons of sweetener
  • 2 sheets of gelatine
  • a pinch of salt

Preparation:

  1. soak the gelatine according to description on pack
  2. mix cream cheese with sweetener and aroma
  3. Mix with gelatine and warm up carefully until gelatine dissolves (it is easier to use a gelatine that you can use cold). Cool down
  4. In the meantime: stiff whisk the egg whites with the pinch of salt and carefully fold in the cream cheese

Fill in 6 small bowls and freeze for min 3 hours. Take out of freezer 30 min before serving

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