Ein wunderbar einfaches Seidentofu-Soufflee
– geht ganz schnell:

  • 200 ml fettarme
    Milch
  • 300 ml Seidentofu
  • 4
    Eier (getrennt)
  • An PG-Tagen dazu eine kleine
    Dose Spargel(spitzen)
  • 2 EL gehackte
    Frühlingszwiebeln
  • ¼ TL Senfpulver oder 1 TL
    Senf
  • Salz, Pfeffer, frische Kräuter
  • Wer ihn mag – fettfreien Käse

Zubereitung:

  1. Eiweiß steif schlagen
  2. Andere Zutaten gut verrühren, die Masse muss schön cremig
    sein
  3. Eiweiß vorsichtig unterheben
  4. Frühlingszwiebeln und PG-Zutaten unterheben
  5. Bei 200 Grad ca. 20-30 min backen (kommt sehr auf Form
    an, bitte öfter kontrollieren)
  6. An PG-Tagen
    lecker zu Salat, an PP-Tagen pur oder als Beilage zu einem
    Huhn

A
wonderful, fast and easy to make tofu soufflee for a dukan PP or PG
day All you need is:

  • 200 ml low fat
    milk
  • 300 ml silk tofu
  • 4
    eggs (separated, stiff whipe egg whites)
  • For
    PG-Days: 1 small can asparagus
  • 2 tbsps.
    Chopped spring onion
  • ¼ tsp. mustard
    powder
  • Salt, Pepper, Herbs
  • If you want and get – low fat cheese

Preparation:

  1. Beat the egg
    whites
  2. Mix all the other ingredients until you
    have a smooth mixture (if you use asparagus or mushrooms put them
    in after you folded in the egg whites)
  3. Gently
    fold in the egg whites
  4. Pour into a form (fill
    only to 2/3 of the bowl)
  5. Bake at 200 degrees
    celsius for approx 20-30 min (you see it rise)

Enjoy with a salad (on a PG-Day) or pure on a PP day
Can be done with some ham or chicken breast as well
 

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