An Eine Freundin hat mir aus Italien Riesenzitronen mitgebracht.
Die Schale habe ich fein abgerieben und mit Meersalz gemischt . In
2 Wochen habe ich perfektes Zitronensalz. Der Rest wurde eine
leckere Limo: – Saft auspressen (waren ca 80 ml) – 2 EL Xucker – 1
Zweig Minze – 1 l stark sprudelndes Mineralwasser – kalt stellen
und genießen Ps: auf dem Bild ist eine 1-Liter Karaffe zu sehen –
so riesig ist die Zitrone
😉

20130727-094253.jpg20130623-094334.jpg 20130623-094327.jpg A
friend of mine returned from italy and brought me 2 big lemons as a
souvenir. They are very specific, as they have a thick and very
aromatic peel. I use them for lemon salt (simply grate the peel and
mix it with rough sea salt – store for about 2 weeks and enjoy on
grilled chicken or grilled beef). But what to do with the rest?
Simple – just make some diet lemonade 🙂

get the juice (approx 80 ml for 1 lemon)

2 tablespoons sweatener

some mint leaves

ice cold sparkling water
mix
it and enjoy – life can be so simple

20130727-094253.jpg

Share